INSTRUKTÖRSUTBILDNING-HLRVi utbildar instruktörer i Första hjälpen, Vuxen HLR med hjärtstartare och Barn HLR. Vi erbjuder HLR instruktörsutbildning med

hög kvalitet i Stockholm. Vi följer HLR-rådets riktlinjer och utbildningsprogram 2021.HLR INSTRUKTÖRSUTBILDNING och FÖRSTA HJÄLPENVill du bli HLR-instruktör? 

Vi hjälper dig och din organisation  att ha egen hjärt- lungräddningsinstruktör så att ni själva kan genomföra HLR kurser  för personalen.


När du utbildar dig till HLR-instruktör hos Brandskyddskoncept kan du  vara trygg med att du får eg bra utbildning med utbildare som har lång erfarenhet från Brandkåren och Sjukvården. Vi utbildar enligt HLR-rådets utbildningsprogram.


Du får möjlighet att köpa utrusning för din framtida utbildning till förmånliga priser.

Möjlighet att bli återförsäljare av hjärtstartare  och HLR utrusning.


Utbildningen genomförs i våra lokaler i Handen, nära PORT 73.


Utbildningarna sker i grupper om minst två personer i våra lokaler eller så kommer vi ut till er. Givetvis har vi då med oss all utrustning och allt material som behövs för utbildningen - HLR instruktör för Barn och Vuxna.


Är du intresserad av Vuxen HLR , Barn HLR eller Första hjälpen?

Varför?


Av de 10 000 som drabbas varje år i Sverige är det bara 500 som överlever – fler som har kunskap inom hjärt- och lungräddning, desto fler kan överleva ett plötsligt hjärtstopp.


Våra instruktörer har själva lång erfarenhet av att vårda personer som drabbats av plötsligt hjärtstopp. Vi utbildar givetvis enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer vilket gör att du kan lita på att utbildningen sker helt korrekt, och i våra kurser varvar vi både teori och praktik för bästa möjliga resultat.


Kontakta oss för att utbilda dig till HLR instruktör i Stockholm, Lidköping, Gävle, Malmö, Göteborg, Norrköping, Västerås.


Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av en kurs i HLR med en instruktör.