Markörgatan 2, 136 44 Handen

Butik

KÖPA

Brandskyddskoncept erbjuder snabba leveranser av hjärtstartare / defibrillator, HLR- dockor, första hjälpen kit och väskor. Beställ idag!

Hos oss kan du köpa en komplett första hjälpen-väska och andra produkter för akuta händelser.

Vi har ett stort utbud av HLR-dockor av hög kvalitet.

Köpa hjärtstartare

Hjärtstartare, även defibrillator, är en anordning som används för att ge elstötar, defibrillering, för att få hjärtat att åter slå på en person som drabbats av hjärtstillestånd som till exempel ventrikelflimmer eller ventrikeltakykardi (vanliga former av arytmier).

Användning av hjärtstartare kombineras med hjärt-lungräddning, som upprätthåller en begränsad cirkulation tills man får igång hjärtat, och därvid minskar skador på hjärna och hjärta. Hjärtkompressionerna kan också vara nödvändiga för att åstadkomma en defibrillerbar rytm, som krävs för att hjärtstartaren skall vara till nytta. Utan hjärt-lungräddning (eller enbart hjärtkompressioner; blodet innehåller ofta tillräckligt med syre för att cirkulationen skall vara det avgörande) minskar chanserna att återuppliva en människa mycket snabbt.

Vi har hjärtstartare / defibrillatorer för alla; för er som jobbar inom sjukvården, räddningstjänst, företag, köpcentrum, idrottsanläggningar, etc. En hjärtstartare / defibrillator ska vara lätt att använda och driftsäker. Vill ni ha hjälp med att välja den bästa hjärtstartaren utifrån er verksamhet och miljö så hjälper vi er gärna.

PHILIPS HEARTSTART HS1

PRIS från 11 890 kr ex moms (ord.pris 16 875 kr)

Philips HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. HeartStart HS1 är en utmärkt hjärtstartare för kontors- eller hemmiljö.

Lätt att använda och driftsäker
Den är mycket enkel att använda och en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjälpen-defibrillering och hjärt-lungräddning. Hjärtstartaren är också mycket driftsäker. Omfattande automatiska självtester kontrollerar HeartStarts alla viktiga funktioner dagligen, veckovis och månadsvis enligt ett speciellt schema, inklusive batteritest och kontroll av elektroder, även funktion. HeartStart HS1 har en batterikapacitet på minst 200 defibrilleringar eller 4 års standby tid från det att batteriet har aktiverats.

PHILIPS HEARTSTART FRX

PRIS från 15 900 kr ex moms (ord.pris 16 700kr)

Philips HeartStart är en av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt.

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Den har en hög IP-klassning och är därför det rätta valet till dammiga, smutsiga eller fuktiga miljöer, exempelvis industrier eller badmiljöer, men fungerar också lika bra i kontorsmiljö. Med ett enkelt handgrepp kan HeartStart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan, tack vare tillvalet den unika barnnyckeln. Vi rekommenderar därför HeartStart FRx för miljöer där barn förekommer som köpcentrum, båt, skärgård, sport- och simhallar.

Lättanvänd och driftsäker
Hjärtstartaren är mycket lätt att använda och en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjälpen-defibrillering och hjärt-lungräddning. Den är också mycket driftsäker. Omfattande automatiska självtester kontrollerar HeartStarts alla viktiga funktioner, inklusive batteritest och kontroll av elektroder, även funktion. HeartStart FRx har en batterikapacitet på minst 200 defibrilleringar eller 4 års standby-tid från det att batteriet aktiverats.

Övningsutrustning

Gasolkar med tillbehör - paket

PRIS 14 900 kr ex. moms

Brandövnings paket med rostfri gasolkar, anslutnings slangar, ogräsbrännare, dunk, verktygs låda och avstängningsnyckel.

Här har du allt du behöver för att utföra brandövningen på ett professionell sätt.

Gasolkaret är tillverkad i rostfritt och kopplingarna är av toppkvalitén. Allt är anpassad till AGAS gasol flaskor.

Ring 072 70 20 777 för mer info.

Vi skickar produkter med DHL, leveranstid 10-14 dagar.

HLR utrustning

Ljus hud
Mörk hud

Little Anne 4-pack QCPR

Little Anne har nyligen uppdaterats för att kunna erbjuda en mer realistisk HLR-utbildning, utan att användaren behöver kompromissa gällande kvalitet och användarvänlighet.
Little Anne är utformad på ett anatomiskt korrekt sätt, vilket ger en realistisk och levande HLR-utbildning.
Den realistiska luftvägskonstruktionen gör att luftvägen öppnas först när huvudet tippas och ett korrekt hak/käk-lyft utförs. Denna funktion bidrar till en mer verklighetstrogen känsla, då bröstet höjs först vid korrekt ventilering.
Little Anne har en anatomiskt korrekt torso, vilket gör det lättare för eleverna att använda sig av de landmärken som är relevanta vid vuxen-HLR. En realistisk näsa och munhåla bidrar till korrekt träning av ventilering.

Little Anne kan användas med feedbackenhet för utbildning i kvalitets-HLR! QCPR®
Tack vare en konstruktion som gör att bröstet höjs och sänks realistiskt, kan man med fördel använda sig av feedback-enheten CPRmeter™. Den mäter kompressionsmotstånd och du får realtidsfeedback som gör att du blir guidad att utföra perfekt HLR! En signal ljuder när rätt kompressionsdjup nås och korrekta kompressioner blir snabbt en vana.
En praktisk och hållbar konstruktion möjliggör långvarig användning. För att underlätta snabb och enkel rengöring av dockan så är den utrustad med engångsluftvägar. Löstagbara och återanvändningsbara ansikten för bekvämt och prisvärt underhåll.

Innehåller:

 • 4 st Little Anne
 • 4 st Mjuk träningsmatta
 • 1 st Rullväska för 4 st Little Anne
 • 8 st Utbytesansikten
 • 8 st Luftvägar
 • 24 st Våtservetter
 • 1 st Användarinstruktioner

Ring 072 70 20 777 för mer info.

Ljus hud
Mörk hud

Baby Anne 4-pack QCPR

Prisvärd docka för HLR-utbildning på spädbarn

Om du vill ha en billig, verklighetstrogen HLR-docka tillgodoser Baby Anne dina behov. Den är ett perfekt komplement till Resusci Baby.

 • Huvudet måste böjas bakåt och hakan lyftas för att öppna luftvägen
 • Realistisk kompression och höjning av bröstet
 • Unik funktion med obstruktion i luftvägarna av främmande kropp

Den här produkten levereras med:

 • 1 mjukväska,
 • 24 engångsluftvägar,
 • bruksanvisning
 • och 4 förpackningar med främmande föremål (totalt 40 st).

Ring 072 70 20 777 för mer info.