Markörgatan 2, 136 44 Handen

Butik

HYRA

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Brandskyddskoncept. Vi erbjuder färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support och underhåll.

Hyra hjärtstartare

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Brandskyddskoncept. Vi erbjuder färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support och underhåll.

Samtliga våra hyreslösningar inkluderar skylt och D-HLR-kit, supportavtal.

Gör ett livsviktigt val. Skaffa dig en hjärtstartare paket och utbilda dig i HLR. Vi hjälper dig – skicka din intresseanmälan idag

Supportavtal

Telefonsupport under kontorstid: Handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning i skarpt läge och reservdelsfrågor och råd om utbildning.

Elektroder och batterier under avtalstiden (underhållsbyten).

Ersättningshjärtstartare vid  behov.

Utbildning

Även om de hjärtstartare vi erbjuder är mycket att enkla att använda rekommenderar vi utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. Ni kan också välja att genomföra kursen i egna lokaler och på överenskommet datum, med max 12 deltagare, till en tillkommande kostnad.

PHILIPS HEARTSTART HS1 - HYRA 36 MÅN

PRIS 299 kr/mån

HYRPAKET HEARTSTART HS1
Philips HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare. Det är en utmärkt hjärtstartare i publika miljöer, på kontor eller i hemmet. HeartStart HS1 är mycket enkel att använda och en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjälpen-defibrillering och hjärt-lungräddning. Hjärtstartaren är mycket driftsäker. Genom automatiska självtester kontrolleras alla viktiga funktioner dagligen som batteri och elektroder, även funktion.   

Philips Heartstart HS1 – Sveriges mest sålda och lättanvända hjärtstartare
Den lätthanterliga hjärtstartaren ger dig tryggheten att rädda liv innan ambulansen kommer fram. Med minimal träning är det möjligt att använda hjärtstartaren på ett säkert sätt för att kunna rädda liv på en medarbetare, vän, familjemedlem eller någon annan person på gatan. 

Ditt hjärtstartarpaket innehåller:

 • Philips Heartstart HS1 hjärtstartare – 8 års garanti
 • Philips Heartstart HS1 elektrodkassett – hållbarhet 2 år
 • Philips Heartstart HS1 batteri – kapacitet 4 år
 • Gratis Philips HS1 väska (värde 1275kr)
 • Gratis AED-klistermärke och skylt inkl. väggfäste
 • Gratis första hjälpen väska (värde 260kr) 

Lugn och tydlig röststyrd vägledning 
Med sin tydliga röst startar Philips Heartstart HS1 sina visuella instruktioner när man drar i det gröna handtaget. Instruktionerna är lätta att följa och anpassas efter dig som användare och går inte vidare innan den känner av att du är klar. Från att du placerar elektroderna till en eventuell livräddande strömstöt (defibrillering) till start och instruktioner av hur man gör hjärt-lungräddning.   

Philips hjärtstartare är utrustad med en informationsknapp. När man trycker på informationsknappen under den livräddande insatsen ger hjärtstartaren extra instruktioner för att man på bästa sättet ska kunna utföra hjärt- och lugnräddning. Informationsknappen ger även en djupare beskrivning om det skulle uppstå något fel med hjärtstartaren.

Ring 072 70 20 777 för mer info.

HLR utrustning

Little Anne 4-pack med väska

PRIS 600 kr ex. moms per dag

Little Anne är den perfekta dockan för grundläggande träning i HLR för alla. En billig och enkel docka där eleven övar fri luftväg, kompression och inblåsning.

Little Anne är realistisk, lätt att underhålla och rengöra och håller för flera års regelbunden träning. 

 • Luftvägen öppnas när huvudet tippas bakåt vid korrekt hak/käklyft
 • ”Klickljud” när kompressionsdjupet är tillfredsställande
 • Ett jämt och realistiskt kompressionsmotstånd
 • Engångsluftvägar som byts ut snabbt och enkelt efter varje genomförd kurs
 • Ansiktet kan rengöras och vid behov bytas
 • Tillsammans med en intern eller extern adapter kan Little Anne även användas för D-HLR. (Art. Nr: M5088A och M5089A, adaptern gör att defibrillatorn känner att elektroderna är placerade.)

4-pack Little Anne-dockor med tillhörande praktisk väska med hjul för transport och förvaring.

Hämtas och lämnas på Handen.

Ring 072 70 20 777 för mer info.